Hyvät OTPS:n veneilijät ja perheet

Hyvää Vuotta 2017!

Vuosi vaihdettiin perinteisesti Seelarissa tällä kertaa pienehköllä, mutta aktiivisella porukalla. Kiitos kaikille mukavasta seurasta! Aitiopaikalta katsottiin myös Oulun kaupungin ilotulitusta torinrannasta alkavan uuden vuoden ja itsenäisen Suomen 100-vuotisen historian kunniaksi. Seelarin pihamaalle kertyi niin paljon väkeä katsomaan ilotulitusta, että autot täyttivät koko paikoitusalueen sekä tiet penkkoineen. Kahvila Poijun väki oli loihtinut taas meille makoisat tarjottavat sekä muillekin ilotulitusta katsomaan tulijoille oli ”kioski” makkaroineen ja lämpimine juomineen pihalla avoinna.

Seuran Hallitus kokoontui kuukausittain, heinäkuuta lukuun ottamatta. Hallituksessa tapahtui muutoksia siten, että pois jäivät Timo Liikanen, Reepe Nyman ja Alpo Tabell. Uuteen hallitukseen valittiin heidän tilalleen Eero Erkkilä, Juha Haataja ja Jussi Järvinen. Seuran vuosikokous pidettiin 14.3.2016 ja syyskokous 17.10.2016.

KOMMODORIN KIITOKSIA JA TOIVEITA VUODELLE 2017

Seuratoiminta on vapaaehtoistoimintaa ja niin ollen kukin osallistuu mahdollisuuksien mukaan touhuun veneilyn lisäksi. Tänä vuonna on toimijoita ollut taas niin paljon, että välttämätön ja paljon muutakin on saatu aikaiseksi. Kiitokset hallitustyöskentelystä ja paljon, paljon muusta Alpo, Jonatan, Outi, Reepe, Risto ja Timo!
Kiitos satamakapteeni Jonatan, Röytän majaisäntä Raimo Salo ja Saapaskarin majaisäntä Tapsa!
Kiitos naistoimikunta, nosturimiehet, katsastajat!

Talkoilla rakennettiin uusi laituri kahvilan eteen, puuvenehallin viereisen laiturin kunnostus on jo aloitettu, lisäksi kevätsiivoustalkoita pidettiin ja grillisaari sai uuden grillipaikan sekä lukuisia muita talkoohengessä tehtyjä ”projekteja” vedettiin, unohtamatta Saapaskaria ja Röyttää. Talkoot ovat edelleen elintärkeitä tilojen ja alueiden kunnossapidon ja viihtyvyyden kannalta. Kiitos kaikille talkoisiin osallistuneille ja etenkin Eerolle ja Airalle porukan koollekutsumisesta!

Kahvila Poiju hyvällä palvelulla ja monipuolisuudella on lisännyt viihtyvyyttä satamassamme. Etenkin maukas lounas on palvellut veneiden kunnostajia, vesille lähteviä ja tulijoita sekä myös Hietasaaressa muita kulkijoita. Kiitos Antti ja Poijun väki!

Kiitos talkkareille ja kesäsetelinuorille!

Kiitos seuran kaikille jäsenille leppoisan kesän mahdollistamisesta Seelarissa!

Seelariin ovat mahtuneet perinteisesti erilaiset veneet ja erilaiset persoonat. Toivon hyvää yhteishenkeä ja -työtä jatkossakin kaikkien Seelarin purjeveneilijöiden ja moottoriveneilijöiden kesken. Kaiken toiminnan kehittäminen, joka mahdollistaa juniori- sekä kilpailutoiminnan vilkastumista, pidän tärkeänä, meidän yhteisenä päämääränä.

Seelarin satama saa paljon kesän aikana myönteistä palautetta viihtyvyydestä ja myös siisteydestä. Toivonkin, että kaikki seuran jäsenet kokevat velvollisuudekseen ja ilokseen kantaa oman kortensa kekoon viihtyvyyden ylläpitämiseksi. Joka vuosi kesän tulo tuo tullessaan myös määrätyt kunnostustyöt ja kevätsiivoukset. Turvallisuutta tuo yövahdit, jotka toivottavasti kaikki huolehtivat tehtävästään. Vuoroja voi vaihtaa keskenään tarvittaessa tai huolehtia vuorolleen ”sijaisen”, jos on estynyt. Näin seuran omien veneilijöiden ja myös vierasveneilijöidenkin viihtyvyys taataan.

Oulun merellisyys puhututtaa monella taholla. Toivon, että Oulu todella muuttuisi merelliseksi ja OTPS saisi olla mukana sitä kehittämässä. Yhteistyötä ja keskusteluja on käyty vuoden aikana naapuriseurojen, kaupungin sekä muidenkin tahojen kanssa.

Kesän odotuksen voimme aloittaa yhdessä jo keskiviikkona 11.1, jolloin naistoimikunta keittää vuoden ensimmäiset kahvit yhteisessä tapaamisessa. Keskiviikkokahvit jatkuvat kevään aikana joka toinen viikko. Toivottavaa olisi, että jäsenet tekisivät ehdotuksia iltojen teemoiksi.

TERVETULOA VENEILYVUOSI 2017 JA TERVETULOA KESKIVIIKKOTAPAAMISIIN KESÄÄ ODOTELLESSA!

Matti

By | 2017-01-09T11:21:19+00:00 tammikuu 9th, 2017|Categories: Yleinen|0 Comments

About the Author: