OTPS - Tapahtumat

Oulun Työväen Pursiseuran tapahtumakalenteri

Ilmoitustaulu

Tiedote 5.4.

Veneilykausi lähestyy ja onkin hyvä hetki tiedottaa jäseniä muutamista asioista. Talven aikana hallitus on kokoontunut useita kertoja ja tehnyt paljon töitä, jotta veneily Seelarissa olisi entistäkin mukavampaa.

JÄSENMAKSUT

4.4. pidetyssä hallituksen kokouksessa totesimme, että vuoden 2024 jäsenmaksuja on rästissä vielä noin 4000 euron edestä. Tämän lisäksi talven telakointimaksuja on vielä maksamatta n.1500 euroa. Muistathan, että telakointisopimus edellyttää seuran sääntöjen noudattamista. Maksamattomista jäsenmaksuista tulee vielä yksi muistutus. Mikäli jäsenmaksua ei senkään jälkeen ole maksettu, hallitus katsoo laituri- ja telakointisopimuksen päättyneeksi. Tämä tarkoittaa, että sinulle ei lähetetä tulevan kesän laituripaikkamaksua. Menetät laituripaikkasi ja sinun on siirrettävä veneesi välittömästi OTPS alueelta. On hyvä muistaa, että seura maksaa laskujaan ainoastaan jäseniltä keräämillä maksuilla.

PUUVENEHALLI

Kaikki koneelliset ja muutkin paljon hiontapölyä tuottavat hiontatyöt on tästä lähtien tehtävä siten, että hiomakone on kytkettynä imuriin, joka imee hiontapölyt. Hiominen, jossa hiontapöly leviää vapaasti ympäristöön, on kielletty. Oma työskentelyalue on pidettävä muutenkin siistinä, niin että pölyt ja roskat eivät leviä naapuriveneiljän puolelle.

Nyt kun kunnostuskausi on alussa, käy hallissa tarkistamassa, että omat tavarasi eivät ole kenenkään toisen venepaikalla tai muuten toisten tiellä. Varmista myös, että omat tavarasi eivät ole kulkuväylillä. Näin varmistamme kaikille mahdollisimman viihtyisän ja turvallisen työskentelyn.

Puuvenehalli tullaan tyhjentämään ja siivoamaan kesällä. Tästä tiedotetaan myöhemmin erikseen.


JÄSENKORTTI
Seura on ottanut käyttöön Cardu -järjestelmän jäsenkortin. Käyttöönotto edellyttää, että noudat älypuhelimesi sovelluskaupasta Cardu -sovelluksen. Kortin mukana tulee jäsenetuja.


NOSTURI
Syksyllä rikkoontuneen nosturin korjaus on edennyt aikataulussa. Pääsiäisen jälkeen nosturiin asennettiin uusi kääntökehä ja kiinnitettiin nostopuomi. Korjauksen vaatimat sähkötyöt päästään tekemään myöhemmin huhtikuussa, kunhan säät lämpenevät. Nosturi saadaan käyttöön suunnitellusti kauden alkuun mennessä. Hyvä uutinen on myös, että nosturin korjaaminen tuli halvemmaksi, kuin mitä aluksi arvioitiin.


VENEILYKAUDEN AVAUS
Varsinainen veneilykauden avaus ja lipunnosto järjestetään Seelarissa lauantaina 4.5.2024. Ravintola on avoinna ja tarjolla on ruokaa ja mukavaa yhdessäoloa. Tästä tiedotamme myöhemmin lisää.

Terveisin

OTPS ry/Hallitus

Cardu-palvelu

Kaikille sähköpostin omaaville on lähetetty viesti, jolla Cardu-palvelun ja seuran jäsenkortin voi mobiilisti asentaa itselleen. Mikäli et ole saanut sähköpostiviestiä tai tekstiviestiä voit asentaa Cardu-sovelluksen internet-sivujen kautta. https://www.cardu.com/fi/kayttajille/.

Mikäli sinulla ei ole älypuhelinta, johon sovelluksen voi asentaa, ilmoitathan siitä toimisto@otps.fi jotta voimme toimittaa korvaavan tuotteen.

Terveisin

toimisto@otps.fi

Virheelliset vartiovuorolistat on lähetetty

Valitettavasti virheelliset vartiovuorolistat lähtivät sähköpostitse.

Korjaaminen on käynnissä ja oikeat listat tullaan lähipäivinä lähettämään sähköpostitse.

Terveisin

toimisto@otps.fi

Tiedote 2.4.2024

Hei!

Oulun Työväen Pursiseura ry ottaa käyttöön sähköisen Cardu-palvelun, josta löydät mm. jäsenkorttisi sekä muita ajankohtaisia tietoja, kuten yhdistyksen tärkeimmät yhteystiedot. Mobiilijäsenkortissa näkyy nimesi sekä Suulin ID tunnus.

Kortin taustatietoihin tullaan lisäämään yhteistyökumppaneitamme sekä heiltä saatavia etuja ja alennuksia, jotka saa vain jäsenkorttia esittämällä. Myöhemmässä vaiheessa tulemme lähettämään palvelun kautta kuukausittaisia jäsenkirjeitä sähköpostiinne, josta löytyvät aina ajankohtaisimmat asiat.

Lähipäivinä saat tekstiviestin tai sähköpostiviestin ohjeineen, jossa sinut kutsutaan lataamaan kyseinen Cardu-sovellus puhelimeesi. Ohessa linkki Cardun sivuille, josta löytyy lisätietoja kortista.

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta ladata mobiilijäsenkorttia, laitathan siitä viestiä toimisto@otps.fi.

Lisätietoja:

Toimisto/Mari Kanninen puh. 044 343 0457 klo 10–15 arkisin

Sihteeri/Sanna Tuomaala puh. 045 121 0505 klo 10–15 arkisin

Terveisin

OTPS ry

Tiedote OTPS ry:n jäsenille

Valitettavasti venenosturi on rikkoutunut, eikä sitä voi käyttää veneiden nostamiseen tällä hetkellä. Ensi viikon puolessa välissä tiedämme tarkemmin veneiden nostojärjestelyistä ja tiedoitamme siitä.

Ennakkotiedoitus OTPS ry:n syyskokouksesta. Syyskokous pidetään 29.11.2023 klo 18.00 Seelarissa, Puomitie 12. Kokouksessa käsitellään sääntöjen Syyskokoukselle käsiteltäväksi määräämät asiat.

Yhdistyksellä on käytössään defibrillaattori eli sydäniskuri. Sydäniskuri sijaitsee vartiotornissa sammutinten vieressä. Tilaan pääsee jäsenavaimella. Käyttöopastuksia verkossa tullaan järjestämään tarvittaessa. Voitte ilmoittaa halukkuutenne opastukseen toimisto@otps.fi.

Mikäli yhteystiedoissanne on tapahtunut muutoksia, pyydämme ilmoittamaan muutokset välittömästi toimisto@otps.fi.

OTPS - Tapahtumat

Oulun Työväen Pursiseuran tapahtumakalenteri