Seuran Junioritoiminta

Seuran junioripurjehdusta aloiteltiin 50-luvulla Vikla- ja Lightning veneillä. Optimistijollat tulivat seuraan 60-luvun puolessa välissä. Optimistijollat ovat edelleenkin suosittuja ja uusina veneinä kilpaillaan Zoomeilla ja E-jollilla. Junioritoiminta on edelleen suosittua seuran nuorten keskuudessa Nykyisin nuorisotoiminta on keskitetty Sailing Team Oulu ry:n (STO) alaisuuteen.

Löydä purjehtimisen lumo

Purjehtiminen tarjoaa Oulun nuorille ja lapsille ainutlaatuisia kokemuksia ja antaa mahdollisuuden tutustua merikaupunkimme luontoon aitiopaikalta kesän edetessä. Vaikka purjehdus on yksilölaji, on se myös mukavaa yhdessäoloa saman henkisten nuorten parissa.

Sailing Team Oulun Junioritoiminta

STO on perustettu vuonna 2007 Oulun Merenkävijät ry:n, Oulun Purjehdusseura ry:n sekä Oulun Työväen Pursiseura ry:n toimesta edistämään purjehdusta ja veneilyä. Seurat hankkivat vuonna 2019 STO:n tukikohdaksi Toppilan salmessa olevan vanhan palokuntarakennuksen, josta tuli Toppilansalmen Vesiliikuntakeskus, TSV. Keskuksesta on lyhyt matka merelle ja se soveltuu erinomaisesti junioreiden harjoitustoimintaan. Tarkoituksena kohottaa toimintaan osallistuvien nuorten fyysistä kuntoa ja terveyttä, sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta purjehdukseen ja veneilyyn. STO:ssa ei ole henkilöjäseniä. Kilpapurjehtijat ja juniorit edustavat kaikki omia seurojaan

Lisätietoa STO:n sivuilla

Juniorijäseneksi

Jäsenmaksulla (10€) osallistuja saa IF-vakuutusyhtiön lajikohtaisen tapaturmavakuutuksen, joka on edellytyksenä harjoituksiin osallistumiselle. Juniorijäseneksi liittyminen edellyttää vähintään 25 metrin uimataitoa. Lisäksi jäsenen tulee olla 7-vuotta täyttänyt.

Liity Juniorijäseneksi

Ilmoitukset

Junioreiden jollapurjehduksen alkeiskursseilla tilaa kesäkuussa

Ilmoittaudu mukaan Sailing Team Oulun kesäkuun alkeiskursseille. Tarkemmat tiedot löytyvät https://holvi.com/shop/STOKauppa/section/kurssi-ja-valmennusmaksut/

Kesäkuun STO:n alkeisjollakurssit junioreille

Kesäkuussa järjestetään kaksi jollapurjehduksen alkeiskurssia 7-15-vuotiaille junioreille Toppilansalmen vesiliikuntakeskuksessa. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen: https://holvi.com/shop/STOKauppa/section/kurssi-ja-valmennusmaksut/

Junioreiden kevään toimintaa


Junioreille järjestetään kelin salliessa jääpurjehduskokeilu viikon 11 viikonloppuna. Tarkempi tiedoitus whatsapp-ryhmissä.

Huhtikuussa menemme porukalla pelaamaan Megazoneen 16.4.2023.

Mikäli ette ole mukana whatsapp-ryhmissä, olkaa yhteyksissä.(sari.ollanketo(a)otps.fi)

Junioreiden heinäkuun alkeiskurssille ilmoittautuminen on auki!

Heinäkuun alkeiskurssi järjestetään Toppilansalmen veneilykeskuksessa 18.7. alkaen. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislinkki löytyvät Sailing Team Oulun Holvi-verkkokaupasta.

https://holvi.com/shop/STOKauppa/product/00359ce028e4ec683d0c2481f4d60d25/

Tervetuloa mahtavan harrastuksen pariin!

Junioreiden alueleiri Oulussa 14.-16.6.2022

Sailing Team Oulu ry järjestää yhteistyössä SPV:n kanssa alueleirin junioripurjehtijoille Oulussa, Toppilansalmen veneilykeskuksessa tiistaista 14.6. torstaihin 16.6. 

Leiri toteutetaan päiväleirinä ja hintaan sisältyy lämmin lounas.

Seuraavana viikonloppuna 18.-19.6. sama paikka toimii optimistijollien Kadetti- ja Rankingsarjan kilpailukeskuksena. 

Leiriaikataulu 14.-16.6.

10.00 Leirin aloitus

11.00 1. harjoitus 

12.30 Lounas 

13.30 2. harjoitus 

15.00 Loppupalaveri 

16.00 Leiri päättyy 

Tarvittavat varusteet:

• Optimistijolla, Zoom8, E-jolla tai Laser (oma tai seuran kanssa sovittu laina) 

• Säänmukaiset purjehdusvarusteet

• Säänmukaiset urheiluvarusteet (myös kengät!) 

• Pyyhe, uima-asu ja vaihtovaatteet 

• Muistiinpanovälineet 

• Juomapullo ja pientä evästä

• Aurinkosuoja: aurinkorasva, -lasit ja suojaava päähine

Leirin hinta on 110€

Ilmoittaudu mukaan 3.6. mennessä: sari.ollanketo@otps.fi

Ilmoittautuessasi kerro lyhyesti purjehduskokemuksestasi, edustamasi purjehdusseura (SPV:n jäsenseura), jollaluokkasi, mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot sekä huoltajan yhteystiedot. Vastaa samalla kuvauslupaan, saako osallistuja näkyä tapahtumassa julkaistuissa kuvissa? Tapahtumassa otettuja kuvia voidaan käyttää tapahtuman Facebook-sivulla sekä lajiliiton viestinnässä (muun muassa spv.fi, Nautic ja sosiaalisen median kanavat).