Seuran satama

Seuran satama-alue sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Hietasaaren, Pajusaaren ja Pöllisaaren ympäristössä. Siellä jäsenten käytössä on 156 laituripaikkaa sekä telakointialue ja kaksi hallia talvisäilytystä varten. Pajusaaressa on viihtyisä oleskelu- ja leireilyalue grillikatoksineen.

Satamasäännöt

Satamasäännöt koskevat laituri- ja telakointisopimuksen (LT -sopimus) haltijan oikeuksia ja velvollisuuksia OTPS ry:n telakka-alueella. Voit tutustua satamasääntöihin alla olevasta linkistä.

Satamasäännöt

Hinnasto

Seuran hinnasto päätetään vuosittain OTPS ry:n vuosikokouksessa. Tutustu alla olevasta linkistä uusimpaan hinnastoon

Hinnasto

LT-hakemus

Jäsenet voivat hakea laituripaikkaa- ja/tai telakkapaikkaa täyttämällä hakemuksen. Muutokset ja uusi hakemus veneen korjausta varten tehdään myös LT-hakemuksella.

Tee hakemus

Vierasvenesatama

Saapuminen

Löydät meidät 65.01,3/25.26,17 koordinaateista. Lähestyessäsi Oulua aja Oulun Vihreäsaaren satamaan, josta 2,5 m väylää kohti kaupunkia, Hietasaaren koilliskulmaan, väylän päähän. Sataman altaan syväys on 3,5 m. Alue on vartioitu ja suojattu kameravalvonnalla. Vieraslaituriin ajettuasi ilmoittaudu ravintolassa, seuran jäsenelle tai vartijalle. Seuran henkilöt ohjaavat mahdollisille parsipaikoille. Venepaikat poiju- tai kylkikiinnityksenä. Parsipaikkoja tarjolla satunnaisesti.

Palvelut ja hinnasto

Satamamaksu on 10e/vrk johon kuuluu:

  • Pesutilat ja wc
  • pyykkitupa
  • grillikatos
  • imutyhjennys / septi
  • sähkö ja vesi