Tiedote 5.4.

Veneilykausi lähestyy ja onkin hyvä hetki tiedottaa jäseniä muutamista asioista. Talven aikana hallitus on kokoontunut useita kertoja ja tehnyt paljon töitä, jotta veneily Seelarissa olisi entistäkin mukavampaa.

JÄSENMAKSUT

4.4. pidetyssä hallituksen kokouksessa totesimme, että vuoden 2024 jäsenmaksuja on rästissä vielä noin 4000 euron edestä. Tämän lisäksi talven telakointimaksuja on vielä maksamatta n.1500 euroa. Muistathan, että telakointisopimus edellyttää seuran sääntöjen noudattamista. Maksamattomista jäsenmaksuista tulee vielä yksi muistutus. Mikäli jäsenmaksua ei senkään jälkeen ole maksettu, hallitus katsoo laituri- ja telakointisopimuksen päättyneeksi. Tämä tarkoittaa, että sinulle ei lähetetä tulevan kesän laituripaikkamaksua. Menetät laituripaikkasi ja sinun on siirrettävä veneesi välittömästi OTPS alueelta. On hyvä muistaa, että seura maksaa laskujaan ainoastaan jäseniltä keräämillä maksuilla.

PUUVENEHALLI

Kaikki koneelliset ja muutkin paljon hiontapölyä tuottavat hiontatyöt on tästä lähtien tehtävä siten, että hiomakone on kytkettynä imuriin, joka imee hiontapölyt. Hiominen, jossa hiontapöly leviää vapaasti ympäristöön, on kielletty. Oma työskentelyalue on pidettävä muutenkin siistinä, niin että pölyt ja roskat eivät leviä naapuriveneiljän puolelle.

Nyt kun kunnostuskausi on alussa, käy hallissa tarkistamassa, että omat tavarasi eivät ole kenenkään toisen venepaikalla tai muuten toisten tiellä. Varmista myös, että omat tavarasi eivät ole kulkuväylillä. Näin varmistamme kaikille mahdollisimman viihtyisän ja turvallisen työskentelyn.

Puuvenehalli tullaan tyhjentämään ja siivoamaan kesällä. Tästä tiedotetaan myöhemmin erikseen.


JÄSENKORTTI
Seura on ottanut käyttöön Cardu -järjestelmän jäsenkortin. Käyttöönotto edellyttää, että noudat älypuhelimesi sovelluskaupasta Cardu -sovelluksen. Kortin mukana tulee jäsenetuja.


NOSTURI
Syksyllä rikkoontuneen nosturin korjaus on edennyt aikataulussa. Pääsiäisen jälkeen nosturiin asennettiin uusi kääntökehä ja kiinnitettiin nostopuomi. Korjauksen vaatimat sähkötyöt päästään tekemään myöhemmin huhtikuussa, kunhan säät lämpenevät. Nosturi saadaan käyttöön suunnitellusti kauden alkuun mennessä. Hyvä uutinen on myös, että nosturin korjaaminen tuli halvemmaksi, kuin mitä aluksi arvioitiin.


VENEILYKAUDEN AVAUS
Varsinainen veneilykauden avaus ja lipunnosto järjestetään Seelarissa lauantaina 4.5.2024. Ravintola on avoinna ja tarjolla on ruokaa ja mukavaa yhdessäoloa. Tästä tiedotamme myöhemmin lisää.

Terveisin

OTPS ry/Hallitus