Jäsenkyselyssä mahdollisuus vaikuttaa

Lumet ovat pikkuhiljaa sulamassa ja jääpeitteen altakin näkyy jo paikoitellen vesielementti, ainakin satama-alueemme läheisyydessä. Talkooporukkamme on ansiokkaasti uusinut vanhan hallimme laitureita, työt ollaan saamassa valmiiksi ja turvalliset laiturit odottavat käyttäjiä.

Lähiajan tapahtumista sen verran, että vuosikokouksen päätöksen mukaisesti käynnistämme jäsenkyselyn seuramme toiminnan kehittämiseksi. Lähetämme piakkoin sähköpostitse viestin ja linkin kyselyyn niille, joiden sähköpostiosoite on tiedossa ja kirjeitse vastauskaavakkeen niille, joille sähköpostia tai verkossa olevaa kyselyä ei ole mahdollista käyttää. Kyselyyn on myös mahdollista vastata lipunnoston yhteydessä ja jättää lomake Seelariin. Toivomme aktiivista osallistumista, nyt on mahdollista vaikuttaa. Yhteystiedot jättämällä on myös mahdollista osallistua arvontaan, missä palkintona on paukkuliivit. Vastausaika on 11.–24.4.

Seuran lipunnosto on lauantaina 23.4. ja samalla on myös seuramme 110-vuotishistoriikin julkistustilaisuus. Tervetuloa mukaan, tarjolla on kakkukahvit.

Varsinainen 110-vuotisjuhla pidetään 23.7., tiedotamme juhlasta jatkossa tarkemmin seuran sivuilla. Tiedossa hieno tapahtuma kaikenikäisille!

Hyvää kevään jatkoa

OTPS:n hallitus