Vuosikokouksen 15.3. antia

Tiedote 16.3.2022

Koronapandemia ei ole meitä päästänyt täysin otteestaan, mutta pystyimme kuitenkin pitämään sääntömääräisen vuosikokouksemme suunnitellusti.  Tarvittavista hygieniavelvoitteista oli vielä huolehdittava kokouksen läpiviennissä. Vaikka päivä olikin aurinkoinen, niin tummia pilviä aiheutti tilanne Ukrainassa, joka on vielä hyvin haasteellinen.

Kokous meni jouhevasti läpi: toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus käytiin läpi ja vastuuvapaus vastuullisille myönnettiin.

Muissa asioissa käytiin läpi seuran 110-vuotisjuhlien suunnittelutilannetta. Koronan vuoksi juhlaa on siirretty ja se pidetään 23.7.

110-vuotishistoriikki on valmistumassa ja julkistuksen on suunniteltu tapahtuvan lipunnoston yhteydessä. Lipunnosto pidetään 23.4., ohjelma siihenkin on työn alla.

Kokous antoi myös tukensa ja evästi hallitusta seuran tulevaisuuden kuvan rakentamiseksi, tavoitteenahan on rakentaa seuralle näkymä ja tarpeelliset suunnitelmat vuoteen 2026 asti. Tällä hetkellä toimintaympäristössämme tapahtuu asioita (merikaupunki Oulu, suistokaupunki Oulu, kulttuuripääkaupunki Oulu, asuntomessut, vapaa-ajan merkitys kasvanut jne.), joita kannattaa huomioida, jäsenten toiveita ja tarpeita unohtamatta. Jäsenten ajatuksia tullaan kartoittamaan kyselyjen pohjalta, joihin toivomme aktiivista osallistumista. Nyt on oikea hetki antaa panosta seuran kehittämiseksi. Tulevaisuustyötä tehdään yhdessä OTPS:n Telakkasäätiön kanssa, asiahan on mitä suurimmassa määrin yhteinen. Tavoitteena on saada paketti kasaan syyskokoukseen mennessä.

Mikäli yhdistyslakiin suunnitellut muutokset astuvat voimaan kesään mennessä, niin ne tullaan huomioimaan myös OTPS ry:n säännöissä ja tarpeelliset sääntömuutokset tuodaan syyskokoukseen vahvistettavaksi.

Lopuksi vielä muistutus alkusammutuskoulutuksesta, joka on kouluttajan kanssa sovittu pidettäväksi14.5. Ilmoittautumiset marko.saisa@otps.fi. Mukaan mahtuu maksimissaan 50 osallistujaa.

Hyvää kevään jatkoa, vielä hetki niin pääsemme myös veneiden kunnostuspuuhiin.

Terveisin
OTPS:n hallitus