Kesä tulossa – kaikesta huolimatta

Tiedote 3.3.2022

Vuosi 2022 on alkanut kaksijakoisesti. Koronapandemia on helpottamassa ja sen myötä rajoituksista ja suosituksista ollaan luopumassa, vaikkakin hygieniakäytänteistä tulee vielä pitää kiinni. Näyttää lupaavalta, mutta…

Se mutta tulee siitä, mitä Ukrainan suunnalla tällä hetkellä tapahtuu. Juuri kun yksi haaste ollaan selättämässä, niin uutta ajateltavaa tulee. Miten Ukrainan tilanne kehittyy ja miten se näkyy meillä Suomessa, on vielä arvailujen peitossa. Varmaa lienee kuitenkin se, että pakotteet ja vastapakotteet tulevat muokkaamaan useiden maiden talouksia ja tulevaisuutta, emmekä me Oulussa ole vaikutuksilta suojassa. Turvallisuus ja rauha ovat kuitenkin niitä arvoja, jotka ovat meille kaikille tärkeitä. Ilman niitä tulevaisuuden rakentaminen jälkipolville on erittäin haasteellista.

OTPS:n hallitus piti 2.3. kokouksen, missä näkymiä keväälle ja tulevalle vuodelle käytiin läpi. Moni suunnittelemamme toiminta on käynnistymässä, toiveikasta odotusta on paljon ilmassa. Maaliskuu on vielä suunnitelmien tekemisen aikaa vaikkakin jo nyt talkooporukka ja junioripuoli ovat toimintaa ja tapahtumia järjestäneet.

Lähiajan tapahtumista mainittakoon yhdistyksen vuosikokous tiistaina 15.3.2022 klo 18 alkaen Seelarissa. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat ja kerromme lyhyesti muutamista tärkeistä yhdistyksen toimintaan liittyvistä asioista: miten lähdemme suunnittelemaan seuramme tulevaisuutta, miten yhdistyslain tulevat muutokset tullaan ottamaan huomioon ja mitä kuuluu seuramme 110-vuotisjuhlasuunnitelmille.

Maaliskuulla Oulussa järjestetään myös katsastajakurssit yhteistyössä muiden seurojen kanssa. Yhteistyö tuotti tulosta. Kurssit saatiin Ouluun, normaalisti ne on pidetty Etelä-Suomessa. Kurssit pidetään 22.3. ja 23.3., lisätietoja voitte kysyä Heikki Karppiselta.

Lisäksi hallitus päätti, että seuramme osaltaan tukee Ukrainan hädänalaisia lapsia lahjoittamalla Pelastakaa lapset ry:n lasten hätäavulle 500 €.

Kevätterveisin

OTPS:n hallitus